Kauran viljely

kaurapelto2

Gluteeniton luomukaura

Viljelemme gluteenitonta luomukauraa laadusta tinkimättä kiinnittäen huomiota viljelyprosessiin kylvösiemenen hankinnasta alkaen aina valmiiseen tuotteeseen saakka.

Viljelyn puhtaus varmistetaan kasvukauden aikana säännöllisin peltotarkastuksin, jolloin kaurapellolta poistetaan mahdolliset vieraat viljakasvit. Tilallamme ei viljellä eikä koneillamme käsitellä mitään gluteenipitoisia tuotteita.
Lisäksi raaka-aineen puhtaus varmistetaan analyysein. Koko tuotantoketju on järjestetty siten, että siinä ei käsitellä mitään muita viljoja. Näin ollen tuotteemme ovat myös keliaakikoille turvallisia.
Tarkka kontrolli ei kuitenkaan vähennä kauran hyviä ominaisuuksia kuten; maku, terveellisyys ja ravitsevuus.

Kauran hyvät ominaisuudet

Kauran on osoitettu alentavan veren kolesterolipitoisuutta, tasapainottavan suoliston toimintaa ja parantavan veren sokeritasapainoa. Kaura on korkealaatuista raaka-ainetta, jonka puhtautta ja tasalaatuisuutta arvostetaan myös maailmalla.